Πρόκριση στον πανελλήνιο διαγωνισμό πειραμάτων φυσικών επιστημών EOES

Η ομάδα του σχολείου μας με τον υπεύθυνο του ΕΚΦΕ Ευόσμου κ Θοδωρή Πιεράττο στην τελετή βράβευσης.
Η ομάδα του σχολείου μας με τη σχολική σύμβουλο ΠΕ04 κ Ανδριάννα Πιπιλιαγκοπούλου και το φυσικό του σχολείου μας κ Λευτέρη Αμπατζίδη στην τελετή βράβευσης

Η τριμελής ομάδα μαθητριών/μαθητών  της Β Λυκείου Αλεξανδράκη Γεωργία, Μπαλτζοπούλου Αικατερίνη και Σδραυκάκης Μάριος,  προκρίθηκε στον τοπικό διαγωνισμό εργαστηριακών πειραμάτων Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας, για να συμμετάσχει στον πανελλήνιο διαγωνισμό της EOES (European Olympiad of Experimental Sciences). Ο τοπικός διαγωνισμός έγινε το Σάββατο  8 Δεκεμβρίου 2022 και την επόμενη ημέρα έγινε η βράβευση των μαθητών (βλέπε φωτογραφίες) και η ανάδειξη των προκριθέντων.

 

Η πρόκριση στον τοπικό διαγωνισμό

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 διαγωνίζονται μεταξύ 40 σχολικών ομάδων για την πρόκριση σε μια από τις δύο θέσεις  που θα τους οδηγήσει στην 3η Eυρωπαϊκή Ολυμπιάδα Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών που θα πραγματοποιηθεί στη Ρίγα της Λετονίας 29 Μαϊου έως 2 Απριλίου 2023. Ευχόμαστε στην ομάδα μαθητριών/μαθητών και μεντόρων εκπαιδευτικών καλή επιτυχία.

elGreek