Έγκριση προγράμματος Erasmus+KA122 για το ΓΕΛ Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου

Είναι μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή για το σχολείο μας η έγκριση νέου προγράμματος Erasmus+ στο πλαίσιο της δράσης KA122  του τομέα  «ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (SCH) με τίτλο με κωδικό 2023-1-EL01-KA122-SCH-000133568 και τίτλο: Δράσε Επικοινώνησε Σκέψου_ Δημοκρατικά, την οποία υπέβαλε ο οργανισμός μας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων για το 2023 (EAC/A10/2023) και της Συμπληρωματικής Ανακοίνωσης της ΕΜ/ΙΚΥ για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης για το έτος 2023

Η δράση αυτή, υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των μαθητών του σχολείου μας να σκέφτονται, να επικοινωνούν και να δρουν δημοκρατικά χωρίς άγχος και ανασφάλειες. Να εκφράζουν τη γνώμη τους χωρίς φοβίες και αναστολές. Να αναπτύξουν μία σειρά από δεξιότητες που θα τους προετοιμάσει τόσο στη μελλοντική αγορά εργασίας όσο και στη πορεία τους ως ενεργοί πολίτες της Ευρώπης. H δημοκρατική ενεργοποίηση των μαθητών, η ψυχική τους ενδυνάμωση, καθώς και η επιτυχημένη προετοιμασία τους για τη μελλοντική επαγγελματική τους ζωή είναι οι βασικές επιδιώξεις του προγράμματός μας.

Σύντομα, γονείς και μαθητές του σχολείου μας θα λάβουν ενημερωτικές επιστολές, για να ξεκινήσουμε τη συγκρότηση της ERASMUS+ ομάδας των μαθητών του σχολείου μας .

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!!

 

elGreek